Seniors

Het HBvL Elftal van de maand April is bekend gemaakt.
Deze maand hebben we maar liefst 2  Breugelse vertegenwoordigers .  Aanvaller Wouter Jongeneelen is bijna een certitude voor dit elftal en onze spelverdeler Joren Vrijsen is er nu ook in geslaagd een plekje te bemachtingen in elftal van de maand.
Als team heeft SV Breugel zijn doelstelling kunnen bereiken en met de tweede plaats hebben ze de competitie in schoonheid afgesloten.
Maar nu komt de eindronde eraan en daar heeft SV Breugel ook de ambitie om het ver te schoppen. Maar 16 andere clubs ambiëren die promotie ook en met voorlopig maar 3 tickets naar 3e provinciale zal het een hevige strijd worden.

Ook hebben de supporters op de seizoensafsluiter van de club hun gouden schoen seizoen seizoen 2021-2022 mogen uitreiken.

En de winnaar is... Wouter Jongeneelen. De zilveren schoen ging naar Niels Winters en de bronzen schoen naar Joren Vrijsen.   Een mooi podium met allemaal jongens uit de Breugelse jeugdopleiding.

Het HBvL Elftal van de maand Maart is bekend gemaakt.

Het was weer een tijdje geleden maar Breugel heeft weer een vertegenwoordiger in het elftal van de maand.  En het is onze topschutter Wouter Jongeneelen die de honneurs weer mag waarnemen. Hij staat ook met 22 doelpunten op de derde plaats in het topschutters klassement van 4D.  Omdat het richting het einde van het seizoen gaat is er nu geen algemeen klassement meegedeeld, dus we weten niet welke spelers van Breugel en nog in de top van de rangschikking staan.
Belangrijker is echter dat Breugel inmiddels naar de 3e plaats in het klassement is opgeklommen. Met nog 3 speeldagen te gaan is SVB, samen met nog een handvol teams, volop in de strijd voor een eindronde ticket.  In principe komen zo ook nog in aanmerking voor de titel, maar dan moeten Sp. Grote Brogel en Bocholt VV B al hun resterende wedstrijden verliezen en Breugel mag geen punten meer laten liggen.  Maar de Breugelse focus ligt vooralsnog op een plaats in de top 5 en het daarbij horende eindronde ticket.

Het HBvL Elftal van de maand Februari is bekend gemaakt.

Voor maand januari is er geen elftal van de maand, om de simpele reden dat er toen geen competitiewedstrijden zijn geweest.
Voor SV Breugel zijn er deze ook geen vertegenwoordigers in het elftal van de maand.
De resultaten waren nochtans goed en met een voorlopig 6e plaats in het klassement zit SVB volop in de strijd voor een eindronde plaats.
Voor Breugel nog steeds dezelfde 2 spelers bovenaan in de rangschikking van het referentdum van HBvLi nl. Wouter Jongeneelen en Joren Vrijsen.
In het referendum van Provinciaal Voetbal Limburg staat Wouter Jongeneelen om een mooie 2e plaats in de voorlopige rangschikking.

Seniors

Het HBvL Elftal van de maand December is bekend gemaakt.

SV breugel heeft deze maand geen vertegenwoordiger in het elftal van de maand. Aan de resultaten van de Breugelse elftal zal het althans niet gelegen hebben met ruime overwinningen tegen Sp. Ellikom en HO Molenbeerstel, maar mogelijk de wedstrijd minder gespeeld door het forfait van Maasland NO B heeft de Breugelse jongens punten gekost.
Wouter Jongeneelen en Joren Vrijsen vinden we nog steeds terug in de top van de rangschikking.
We blijven echter benadrukken dat dit slecht een nevenklassement is en dat het teamresultaat in het algemeen klassement prioritair is.
De goede resultaten van december krijgen hopelijk een vervolg na de lange winterbreak.

Het HBvL heeft hun elftal van de heenronde bekend gemaakt.

SV Breugel heeft helaas geen vertegenwoordiger in het 11-tal, wel een eervolle vermelding voor Wouter Jongeneelen bij de 'Bankzitters'.
Maar zoals eerder aangegeven is het natuurlijk veel belangrijker dat Breugel als team blijft presteren.
Met een 4e plaats in het voorlopige klassement doet Breugel het goed en hopelijk kunnen ze de goede resultaten verder zetten na de lange winterstop.

Het seizoen begon nogal dramatisch met een 3 op 15 en na 5 speeldagen stonden ze op een troosteloze 12 plaats in het voorlopige klassement. Dit was ver onder de verwachtingen die men had gesteld aan het begin van het seizoen.
Maar iedereen was overtuigd dat het tij snel kon keren en met enkele collectief sterke prestaties gebeurde dat ook. Breugel kreeg enkele teams uit de bovenste helft van het klassement voor de kiezen en presteerde daartegen op hoog niveau.
 Wat volgde was een 25 op 30 en daardoor schoof SVB razendsnel op in het klassement naar een voorlopige 4e plaats in het klassement.

Het HBvL Elftal van de maand Oktober is bekend gemaakt.

SV Breugel kon in de maand oktober een beter rapport voorleggen en met een 7 op 12 is het inmiddels opgeklommen tot plaats 9 in het klassement.
Door deze betere teamprestaties zijn een paar Breugelse jongens ook opgeschoven in het klassement 'Speler van het jaar'.  Joren Vrijsen heeft een plaats bemachtigd in de top 11 van dit referendum van Het Belang van Limburg. Na zijn winnend doelpunt in de wedstrijd tegen SSD Opoeteren mocht Joren al een keer met de titel 'De Man van de speeldag' in de gazet pronken. Ook Wouter Jongeneelen kreeg die eer toebedeeld na zijn 3 doelpunten in de match tegen Lommel Kolonie.  Verder zien we dat doelman Matthias Scheelen ook in de top van referendum is komen postvatten.
Maar belangrijker is natuurlijk dat Breugel als team blijft presteren en zo verder kan opklimmen in het klassement

Geen Breugelse  vertegenwoordiger in het elftal van de maand in HBvL.  Wel staan zowel Joren Vrijsen als Wouter Jongeneelen vermeld in bovenste regionen van het voorlopige klassement.
Met een 3 op 12 kon Breugel spreken over een gemiste start van de competitie. Enkel een overwinning in de Peerse derby tegen Sporting Grote Brogel bracht punten op.  In deze wedstrijd werd jongster Wim Vandijck uitgeroepen tot 'De man van de speeldag' in 4D, maar voor de rest kon SV Breugel geen uitschieters voorleggen.