Nieuwe T1 voor de seniors seizoen 2022 - 2023
20/12/2021 \\ Seniors

SV Breugel kan voor volgend seizoen zijn nieuwe T1 reeds bekend maken.

En het is een oude bekende van onze club!

Guy Claes zal volgend seizoen de seniors van SV Breugel coachen.

Op dit moment is Guy T1 bij KFC Hamont 99. In het verleden was hij speler bij KFC Hamont, Achel VV en ook bij SV Breugel. Hij was in het verleden ook succesvol jeugdcoach bij KFC Hamont 99.
Bij SV Breugel zette hij zijn eerste stappen in de trainerswereld van de seniors en dit als T2 onder coach Sandro Carella. Hij had toen het Breugelse reserventeam onder zijn hoede en werd daarmee in het seizoen 2018 - 2019 kampioen.
Guy is dus iemand die het Breugelse huis goed kent en ook veel jongens van de toemalige spelerskern verdedigen nog steeds de geel-rode kleuren.

Ook huidig T2 Maarten Jongeneelen heeft reeds bevestigd om volgend seizoen, samen met Guy, mee aan het stuur te staan bij de seniors van SV Breugel.
Met de rest van de trainersstaf alsook met de speler zijn de gesprekken lopende.

Maar zoals eerder aangegeven gaat de huidige trainerstaf onder leiding van Jurgen Corstjens, alsook de spelers en bestuursploeg, er alles aan doen om om de beoogde doelstellingen van het lopende seizoen te behalen! En daar zijn ze heel goed mee bezig!