Covid charter sportpark 'Achter de Run-Inn'
31/12/2021 \\ Jeugd & Seniors

COMPETITIES AMATEURVOETBAL - VLAANDEREN (VOETBAL VLAANDEREN)

Het Bestuur van Voetbal Vlaanderen besliste op 28/12/2021 volgende principes aangaande de competities van Voetbal Vlaanderen.

VELDVOETBAL

• 2e afdeling Voetbal Vlaanderen t.e.m. 4e provinciale mannen + provinciale afdelingen vrouwen: uitstel van alle officiële wedstrijden t.e.m. maandag 17/01/2022. Indien er geen versoepelingen komen inzake het bijwonen van wedstrijden door toeschouwers op het Overlegcomité medio januari, dan zal dit uitstel van alle officiële wedstrijden van deze categorieën automatisch verlengd worden t.e.m. 28/01/2022.
  • Voor de meeste eerste ploegen van 4e provinciale t.e.m. 2e afdeling Voetbal Vlaanderen gaat het voorlopig over 1 of 2 wedstrijden. Deze wedstrijden zullen ingepland worden tijdens de vrije speelweekends
    • Speeldag 16/01/2022 → 27/02/2022 (dit staat reeds vast)
    • Speeldag 23/01/2022 → 17/04/2022 (afhankelijk van beslissing Overlegcomité midden januari 2022).
  • Vriendschappelijke wedstrijden, ook die van eerste ploegen, kunnen doorgaan.
  • Het jeugdvoetbal (G, P en IP) blijft doorgaan zoals gepland.
  • Alle reservecompetities, +35- en +55-reeksen,… blijven doorgaan zoals gepland.

PUBLIEK EN KANTINES

• Publiek is niet toegelaten. Enkel jonge deelnemers tot en met 17 jaar of G-sporters die nood hebben aan begeleiding mogen zich laten vergezellen door maximum twee meerderjarige personen. Als organisatie kan je het CST toepassen op de twee meerderjarige begeleiders, op voorwaarde dat je dat duidelijk vooraf communiceert op de website van de club.
      • Minder dan 50 personen binnen/100 personen buiten: CST is niet verplicht maar kan wel gevraagd worden als de club het duidelijk communiceert op haar website.
      • Meer dan 50 personen binnen/100 personen buiten: CST is verplicht.
      • LET OP: Tot nader order is het op basis van het huidige Vlaamse decreet betreffende de toepassing van CST niet mogelijk om een verplichte controle van CST toe te passen op de spelers en staf.
    • De kantines mogen openblijven conform de horecaregels.
    • Bijkomende informatie kan u terugvinden via de website van Sport Vlaanderen.

Onze club SV Breugel doet zoveel mogelijk om het voetbal in deze speciale tijden toch mogelijk te maken voor onze jeugd en seniors.  En om dit alles in goede banen te leiden, volgens alle geldende veiligheidsmaatregelen, is er een charter opgesteld met welke regels er gerespecteerd moeten worden en hoe iedereen, van spelers, begeleiders tot supporters, zich moeten gedragen op de site van Sportpark Achter de Run-Inn.

We raden aan om deze charters toch even te lezen voordat u zich naar de voetbalvelden van SV Breugel begeeft.

Wij kunnen de wedstrijden, trainingen en bezoek aan sportpark 'Achter de Run Inn’ enkel doorgang laten vinden als u zich aan de regels houdt. Geniet van uw bezoek maar hou het aangenaam en veilig voor uzelf en voor de anderen!
#STAYSAFE #SAMENTEGENCORONA

Covid charter Sportpark Achter de Run-Inn: KLIK HIER